Hilaria Baldwin pokazala kako pravilno izvesti važnu vježbu koju svi zaboravljaju

IAKO je i sama svjesna da su ljudi većinom opsjednuti i očarani vježbama koje ih tjeraju da se dobro preznoje jer tako imaju dojam da je njihovo vježbanje imalo smisla, Hilaria Baldwin ističe da mnogi zaboravljaju važnost istezanja.

"Ne samo zbog izbjegavanja ozljeda nego i kao smanjenje stresa, a istezanje pomaže i u stvaranju dugih, vitkih mišića. Opsjednuta sam ovim rastezanjem - osjećam se nevjerojatno", napisala je u opisu videa.

Osim toga, svojim pratiteljima je dala smjernice i ukazala na što treba obratiti pažnju prilikom izvođenja ove vježbe.

"Neka vaše tijelo i vaš osjećaj budu vodiči. Igrajte se zatvaranjem očiju i dubokim disanjem", savjetovala je ova fitness instruktorica.

Pojedinci su istaknuli kako im ove vježbe pomažu i u borbi s bolovima u kralježnici, ali našlo se i onih koji smatraju da vježbanje nije za trudnice.

"Zabrinuta sam za tebe i bebu. Molim te da usporiš", poručila joj je jedna pratiteljica koja smatra da je čak i istezanje nepotrebno u trudnoći.

Ipak, s njom se nisu svi složili.

"Istezanje je vrlo nježno i lagano za tijelo", odgovorio je jedan od pratitelja.

Podsjetimo, četiri mjeseca nakon što je Hilaria pobacila drugu bebu u sedam mjeseci ponovno je doznala da je trudna. Baš kao i u prethodnim trudnoćama, sve detalje dijeli s obožavateljima pa je tako nedavno pozirala u donjem rublju i otkrila da je već na polovici trudnoće.

Pročitajte više