Seksi promotor slobodnog penjanja ima dva nova videa za divljenje

Foto: Instagram

TO JE vještina kojoj se dive i muškarci i žene.

Ako pitate bilo kojeg zaljubljenika u penjanje što im je za taj sport potrebno, svi će reći istu stvar: vrećica s prahom, dobre tenisice za penjanje, dobra volja, stijena i sigurnosno uže.

Kad sve to imate, spremni ste za uspon po vertikali. No, što ako vam nešto od toga nedostaje, a vi biste rado pobijedili visinu?

E tu nastupa Jason Momoa, Instagram kralj fitnessa na malo drugačiji način, po čemu je postao jednako poznat kao i po svojim filmskim dostignućima. Oduvijek je bio takav i zato ga mase obožavaju, a kad je nedavno objavio dva nova penjačka videa, mnogi su samo stisnuli ruke i potiho šapnuli: "Hvala što te imamo!".

Da je kralj slobodnog penjanja, vidjet ćete i sami u spomenutim videima. No, ne dajte da vas njegova lakoća kretanja zavara. Nije to tako lako kako izgleda, a čak ni on sam nije baš tipičan materijal za slobodne penjače. 

Ako znate da za penjanje po stijenama treba imati više žilave izdržljivosti i sirove snage nego opake mišiće, tad vam je jasno da Jason ne izgleda kao tipičan penjač. I još kad ga vidite kako to radi bez standardne opreme, gotovo gol kao pravi Aquaman, ostat ćete u šoku. Pozitivnom naravno, jer ako netko može dokazati da život ne mora nužno biti "po pravilima", možda u vama probudi želju za ovakvim penjanjem.

Kad on to radi, izgleda tako lako, jednostavno, i ako žene pitamo...nadasve neodoljivo! 

Pročitajte više