Transformacije slavnih koje su obilježile 2022. i mnoge ostavile u nevjerici

Foto: EPA

ČINI se da je 2022. bila godina mršavljenja, barem što se tiče zvijezda s A-liste. U proteklih 12 mjeseci vidjeli smo neke doista nevjerojatne transformacije, koje su nas impresionirale, ali i zabrinule. Od Jessice Simpson do sestara Kardashian - donosimo neke od najšokantnijih promjena slavnih osoba koje su izgubile težinu 2022.

Kim Kardashian

42-godišnja reality zvijezda oduvijek je imala zavidnu figuru pješčanog sata, ali u proteklih 12 mjeseci njezine obline su gotovo nestale. Kim je krenula na strogu dijetu kad se u svibnju morala uvući u kultnu zlatnu haljinu Marilyn Monroe za Met Galu. Skinula je sedam kilograma u samo tri tjedna, a onda i dodatna tri kilograma te dosegla težinu od 52 kilograma.

Khloe Kardashian

Još jedna Kardashianka promijenila je svoj izgled do neprepoznatljivosti. 38-godišnja Khloe prošle godine zabrinula je svoje fanove koji smatraju da je otišla predaleko. Mnogi smatraju da je njezin gubitak kilograma rezultat stresa nakon prekida s Tristanom Thompsonom.

Jessica Simpson

Pjevačica i glumica otvoreno je progovorila o mršavljenju nakon rođenja trećeg djeteta 2019. Skinula je skoro 50 kilograma, zbog čega su je u početku mnogi hvalili i pružali joj podršku. Ali čini se da se njezino tijelo i dalje smanjuje, što je mnoge navelo da posumnjaju da pati od poremećaja prehrane. Sada je pozivaju da ne gubi više na težini jer "ne izgleda zdravo".

Chrissy Teigen

Manekenka Chrissy Teigen odnosi titulu pobjednice u kategoriji najzabrinjavajućijih transformacija 2022. 37-godišnjakinja je izazvala zabrinutost obožavatelja kada je na Instagramu podijelila video u kojem pleše s kćeri Lunom. Nosila je kratke hlačice pa je bilo teško ignorirati njezinu izrazito mršavu figuru. Zbog toga su se mnogi zapitali je li dobro.

 

Pročitajte više