Trener otkrio tajnu mišićavog tijela navodnog novog Bonda

Foto: EPA

Aaron Taylor-Johnson mogao bi postati novi James Bond. Navodno je 33-godišnjem glumcu ponuđena uloga tajnog agenta 007, što znači da su pred njim intenzivni treninzi.

Taylor-Johnson inače se može pohvaliti mišićavom građom koju je izgradio za hollywoodski blockbuster Tenet. Za ulogu Jamesa Bonda, prema treneru Mattu Hodgesu, morat će barem tri mjeseca dizati utege.

"Mislim da je 16 tjedana minimum za postizanje pristojnih mišića za nekoga tko je u formi poput Taylora-Johnsona", rekao je Hodges za Men's Health.

Osim dizanja utega, Hodges predlaže kombinaciju čučnjeva s utezima, iskoraka i povlačenja.

Inače, tijekom snimanja filma Bullet Train, Taylor-Johnson je slijedio ketogenu dijetu. Izbacio je gotovo sve ugljikohidrate te dodao velike količine masti i proteina svakom obroku.

"Za Bonda to neće moći primijeniti. Ako planira izgraditi mišiće, morat će puno jesti i povećati unos proteina i ugljikohidrata", napomenuo je trener Hodges.

Taylor-Johnson, koji je u spomenutom filmu glumio ubojicu, priznao je da je za tu ulogu morao drastično smršavjeti. Zbog toga se borio sa smanjenom razinom šećera u krvi, pa se onesvijestio tijekom jedne scene borbe.

Pročitajte više