Ova pizza doslovce gori pred vama, a zatim se reže škarama. Biste li ju probali?

Foto: TikTok

NA TIKTOKU je osvanula snimka "bomba pizze", navodno najbolje pizze u Koreji. TikToker koji ju je probao tvrdi da mu je to omiljena pizza u Koreji, a posebno je oduševljen njezinom prezentacijom. No nisu svi njome oduševljeni. 

Kakva je to točno pizza?

Riječ je o pizzi koja se krije unutar napuhnutog tijesta koje se prvo zapali i nekoliko sekundi gori, a konobar zatim uzme škare i taj balon od tijesta prereže. Iznutra se nalazi pizza prepuna sira, s tek nekoliko rajčica na vrhu, a tijesto je sivo, što je mnoge razočaralo.

@explorewithahjussi My new favorite pizza here in Korea, “bomb pizza”. Check it out! #ExplorewithAhjussi #pizza #bombpizza #viral #fyp #foryourpage #newfave ♬ Dj Left and Right Viral Tiktok - YB REMIX

Da bi stvar bila još gora, i pizza se na kraju reže škarama, što nikako nije naišlo na odobrenje publike. Mnogi se slažu i da je sama prezentacija besmislena jer se pizza zove "bomba", a uopće ne eksplodira. Gotovo svi u komentarima pišu da im pizza uopće ne izgleda ukusno i da ju nikada ne bi probali.

"Tko, zaboga, reže pizzu škarama?"

"Uopće ne izgleda primamljivo", "Korica izgleda kao da je napravljena od starih vrećica čaja", "Koja je poanta da se pizza zapali ako se gornji dio makne odmah nakon što izgori?", "To nije pizza", "Imam osjećaj da Talijani nisu sretni", "Tko, zaboga, reže pizzu škarama?", pišu ljudi u komentarima i uopće ne kriju svoje razočaranje.

No čini se da ova pizza nije nikakva novost, barem ne Korejcima - restoran The Place u Južnoj Koreji predstavio ju je još 2016. godine, a najbolja stvar je što pizza iznutra uopće nije pečena, već se ispeče pred vama, kada ju konobar zapali. Biste li probali ovako nešto?

Pročitajte više