Beyonce sad ima "premršave noge"

Foto: Instagram

KAD SU u pitanju tjelesni atributi, jedan od zaštitnih znakova Beyonce definitivno su snažna bedra.

I dok je se u prošlosti prozivalo da ima "predebele noge", sad se našla na udaru dokonih kritičara koji je optužuju da je fotošopirala fotografiju jer njezina bedra ne mogu biti toliko mršava, piše Huffington Post.

Pjevačica je posljednjih dana s obožavateljima dijelila fotografije s odmora u Dominikanskoj republici, a među njima se našla i jedna na kojoj igra golf i koja prikazuje "rupu među bedrima". Upravo za nju neki fanovi tvrde da ne postoji, već da je stvorena u Photoshopu, kao argument navodeći da "lijeva noga izgleda čudno".

Neki su se fanovi toliko naljutili da su čak "izgubili zadnje zrno poštovanja" prema Beyonce. Jedan od njih napisao je: "Izgubio sam i zadnje zrno poštovanja za Beyonce s ovom pričom o rupom među bedrima. To je sramotno!", dok je drugi dodao: "Stvarno Beyonce? Mi svi volimo tvoja jaka bedra. Nema razloga da fotošopiraš ovo".

Ipak, našli su se i oni malo "razumniji", koji su smirivali situaciju: "Beyonce nije ništa fotošopirala. To bedro joj uvijek izgleda čudno i ovisi iz kojeg kuta se snima", napisao je jedan odani fan.
 

Pročitajte više