Bivša tvrdi da zna zašto George Clooney nikad nije postao otac, a razlog je prilično bizaran

Foto: JLP

BIVŠA djevojka Georgea Clooneyja glumica i pjevačica Elizabeth Daily tvrdi da zna zašto Clooney nije želio imati djecu.

Ona, naime, tvrdi da je slavni glumac bio "toliko blizak" sa svojim ljubimcem svinjom da zbog toga nije želio postati otac, objavio je The Sun. I usto smatra da je on promijenio mišljenje o ljubavi i braku (nedavno se zaručio) nakon što je napokon u potpunosti prebolio smrt svojeg ljubimca Maxa.

"Nije trebao djecu, Max je bio njegova beba. Volio je tu svinju kao nikog drugog. Bila je veličine stola, apsolutno golema. Često smo provodili vrijeme zajedno sa svinjom koja bi pored nas odmarala. Po noći je spavala pored Georgeova kreveta, a ponekad bi se i popela na krevet. Bili su toliko bliski da su bili kao otac i sin. Kad je Max uginuo 2006. godine, George je bio duboko potresen. Možda će sad moći početi osjećati poriv za roditeljstvo. To bi za njega bilo odlično", ispričala je.

Osim toga, kazala je i da je glumac bio iznimno povrijeđen nakon razvoda od Talije Balsam 1993. godine: "Nije htio da dijete bude povrijeđeno razvodom kao što su povrijeđeni muškarac i žena. Bio je shrvan nakon svog razvoda. Nije mi plakao zbog toga, ali to ga je dovelo do čvrste odluke da se više ne ženi. U šoku sam, ali i vrlo sretna da je pronašao ženu koja je vrijedna toga da pogazi svoju riječ - što je nešto što George Clooney ne radi često. To stvarno pokazuje koliko je zaljubljen. Što je odlično".
 

Pročitajte više