Britanska prvakinja u bodybuildingu: Ne mogu naći dečka već devet godina



BRITANKA Rene Campbell prvakinja je u bodybuildingu. Naporno vježba svakog dana, a za njen izgled zaslužna je stroga rutina koja uključuje i poseban način prehrane. Tako ova 35-godišnjakinja, osim što provede dva sata u teretani svaki dan, pojede i 4.200 kalorija, točnije sedam pilećih prsa. Sportašica ističe kako obožava provoditi vrijeme u teretani i biti ono što je, prvakinja u svojoj disciplini.

Ipak, Rene kaže kako je već devet godina sama jer je njeni mišići sputavaju prilikom pronalaska partnera, točnije, muškarcima nisu baš privlačni njeni izraženi mišići. Ipak, prije dvije godine pronašla je jednog muškrca koji se naposljetku nije mogao nositi s njenim strogim režimom vježbanja pa nisu uspjeli ostvariti vezu, piše Daily Mail.

Rene ima i dvoje djece iz prethodnog braka, a kaže kako se sad osjeća kao da je udana za bodybuilding. "Voljela bih imati partnera koji će znati kako me učiniti sretnom tijekom natjecanja i koji će mi pripremati jela od piletine svaki dan, ali moj izgled me sprječava u tome da nekog upoznam", priznaje Rene. Dodala je da je unatoč tome jako sretna i zadovoljna svojim životom. "Ne mogu se zamisliti da opet budem mršava kao prije, ovako sam sretnija", izjavila je 35-godišnjakinja.

Pročitajte više