Evo kako je ispao debitantski spot Marina Jurića-Čivre: Bili smo hrabri i šašavi

Foto:Universal music

MARIN Jurić-Čivro, finalist showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavio je službeni videospot za svoj debitantski singl "Dobro jutro svima".


Za produkciju videospota zaslužan je redatelj  Boris Sekulić , koji je videospot zajedno s Marinom i svojim timom snimao u Zagrebu. Ulogu direktora fotografije preuzeo je  Filip Tot, dok se montažom bavila Maida Srabović .

"Ideja spota je bila prikazati jutro poslije tuluma iz jedne druge perspektive. Marin se gotovo cijeli spot vozi u naslonjaču i promatra elemente iz prošle večeri kao i reakcije ljudi " objašnjava Boris.

"Odlučio sam stilizirati događaj, pa sam ostale sudionike tuluma prikazao kao lutke bez identiteta. Scenografija, rekviziti i ostali elementi u spotu izvedeni su u plavoj boji kako bi se na taj način izdvojili iz prirodnog okruženja i dočarali stanje mamurluka. Snimanje je bilo uistinu zabavno, a reakcije prolaznika iznenađujuće pozitivne. Marin je dovoljno otkačen pa ga nije trebalo nagovarati da se vozi u naslonjaču po centru Zagreba".

Uzbudljivo i odlično iskustvo

"Snimanje je bilo vrlo uzbudljivo i odlično iskustvo, oduševljen sam suradnjom s Borisom" opisuje Marin.

"Nadam se da će ljude nasmijati i svidjeti im se. Bili smo hrabri i šašavi i hvala svima koji su sudjelovali u snimanju!".

Svoj debitantski singl "Dobro jutro svima", Čivro je objavio sredinom lipnja, a autor pjesme je Ivan Dečak, njegov mentor iz The Voice showa, dok produkciju potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas).

Singl je do sada uspio dosegnuti #1 poziciju na regionalnim i nacionalnim radijskim listama. Službeni audio-singla na YouTube/Vevo kanalu trenutno broji više od 120,000 pregleda.

Pročitajte više