Index te vodi na super zabavni izlet u Beograd!

Foto: Press

HRVATSKI studenti po četvrti put kreću u pohod na najveću balkansku party destinaciju - Beograd. Tradicija kratkih vikend putovanja hrvatskih studenata se tako nastavlja već šestu godinu zaredom.

Nakon ludog vikenda u Sarajevu, gdje je na Dan žena ove godine u organizaciji putničke agencije Collegium bilo preko 1000 sudionika iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Mostara, na redu je Trip 'n' Fun vikend u Beogradu! (18.10. - 20.10./2013.)

Dosadašnja tri putovanja u Beograd protekla su u najboljem redu i organizatori ističu kako će tako biti i ovaj put uz neka nova iznenađenja!

Osim ludog noćnog provoda na splavovima i najpopularnijim beogradskim klubovima koji se ne mora previše opisivati, svi putnici će imati organizirane ture razgledavanja grada autobusima uz lokalne vodiče te priliku da upoznaju grad u programu prilagođenom mladima željnima dobre zabave!


Isto tako, taj vikend neće se moći izbjeći i vrhunski roštilj, rakija, trubači, dobra muzika i još mnogo toga što nudi "grad iz kojeg gotovo svi naši dosadašnji putnici nose samo pozitivne dojmove", kaže Branko Paunović, organizator putovanja.

Prijave su u toku i otvorene su do popunjenja mjesta, a cijena ostaje 699 kn do 27.09.!

A Index dvoje najbržih vodi na nezaboravno putovanje u Beograd. Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail na index.nagrada@gmail.com sa svojim podacima i naslovom "Trip 'n' Fun Beograd" i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Više detalja potražite na službenoj stranici Collegiuma.

Pročitajte više