Jadranka Kosor privatno: Pogodili su me napisi o mojim ljubavnicima jer nisu bili istiniti, istina je bila puno gora

Foto: Goran Mehkek/Cropix

JADRANKA KOSOR ispričala je ponešto o svom privatnom životu.

Gostujući u Red Carpetu bivša premijerka odgovorila je na niz pitanja pomoću koji smo saznali neke stvari koje nisu mogle doći na red dok je bila na jednoj od najviših pozicija u državi. Tako je ispričala ponešto o svojim novinarskim počecima te se pohvalila da je bila najmlađa dopisnica Večernjeg lista ikad.

"Puno sam puta čula da bi bilo dobro da se vratim u kuhinju"

U susretima s visokim državnim dužnosnicima, primjerice Obamom, Kosor nikad nije imala tremu, ali je priznala da joj je teško u poslu kojim se pretežno bave muškarci: "Mnoge žene u politici ne žele to priznati, ali ja priznajem: teško je. Puno sam puta čula da bi bilo dobro da se vratim u kuhinju".

Trač koji ju je pogodio bio je trač o njezinim ljubavnicima: "To me pogodilo jer to nije bila istina. A istina je bila puno gora: ta da dugi niz godina nisam imala muškarca koji bi stajao uz mene. Mislim da bi se puno manje podmetanja i laži događalo da sam imala supruga, partnera, bilo kojeg muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene. Nikad nisam razmišljala o tome boje li me se muškarci, ali već dugi niz godina nisam dobila kompliment kakav se daje ženi. I da ga i dobijem ne znam bih li mu vjerovala, ali bi bilo lijepo za čuti".


Kosor je ispričala i da još uvijek vjeruje u instituciju braka, ali s obzirom na to da se dvaput razvela, ipak se ne bi ponovo udala: "Nekad kad bi mi bilo teško znala bih pomisliti da bi bilo dobro da kad dođem kući postoji netko kome bih mogla ispričati sve, o svojim sumnjama, tjeskobama i dilemama, ali to je sve".

"U srednjoj su školi svi u mene bili zaljubljeni"

Prisjetila se i kako joj je prijatelj iz škole nakon puno godina priznao da su svi u nju bili zaljubljeni: "Kad bi ti znala kako je većina nas bila zaljubljena u tebe... A ja sam mu nisam vjerovala. On je mislio, i mnogi su mislili, tako mi je on rekao, da se ja pravim važna. A ja bih dala ruku u vatru da nitko od mojih muških kolega mene primjećivao, a kamoli bio zaljubljen. Ja to uopće nisam primjećivala i sad kad se toga prisjetim žao mi je što nisam drukčije provela gimnazijske dane".

Natjecala se Kosor i na izboru za Miss Lipika: "Nagovorila me prijateljica koja je bila Miss. Ja sam bila prva pratilja. Svi su tad govorili da smo zgodne, ona je bila izrazita plavuša, ja izrazita crnka", ispričala je. 

Pročitajte više