Poznata starleta tvrdi: Pistorius mi je slao poruke za vrijeme suđenja za ubojstvo

Foto: Twitter

KATIE PRICE obično se koristi provjerenim tehnikama za privlačenje pažnje, a ovaj put je zagazila u malo kontroverznije vode nego inače.

Naime, britanska starleta tvrdi da joj je Oscar Pistorius slao poruke na Twitteru za vrijeme suđenja za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp.

A veza između njega i Price počinje kad ga je ona spomenula u svojoj kolumni u ožujku, napisavši da nikad neće "suditi Oscaru prema teorijama drugih ljudi koje prenose mediji", pa sad tvrdi da joj se on nakon toga javio: "Slao mi je poruke za vrijeme suđenja. To je čudno, zar ne? Pisao je: 'Hvala ti na podršci' i takve stvari. Takve neobavezne komentare. Generalno je to bilo čavrljanje. Ali se meni javio, jer sam ga spomenula u kolumni, na to se nadovezao. Ja ga nisam baš podržavala, ali osoba koja je prošla kroz suđenje jedina ustvari zna što se dogodilo. Nevini ste dok vam se ne dokaže krivnja", ispričala je za Mirror.

Paraolimpijac je prošli tjedan osuđen na pet godina zatvora, iako se predviđa da će samo deset mjeseci provesti iza rešetaka, dok će ostatak vremena odslužiti u kućnom pritvoru.
 

Pročitajte više