"Profesor Dumbledore" poslao pismo petnaestogodišnjakinji kojoj je pobijena obitelj

Screenshot: YouTube

AUTORICA Harryja Pottera osobno je napisala i poslala pismo petnaestogodišnjoj djevojčici iz Teksasa kojoj je u masakru u Houstonu pobijena obitelj. 

Što je točno u pismu napisano, ostaje tajna, zna se samo da je pismo napisano iz perspektive lika profesora Albusa Dumbledora. 

Pismo je motivirano govorom petnaestogodišnje Cassidy Stay na komemoraciji za obitelj u kojem, između ostaloga citira i profesora Dumbledorea: "Sreća se može pronaći i u najmračnijim vremenima samo ako se sjetiš upaliti svjetlo".

Neimenovani izvor potvrdio je da je autorica Harryja Pottera, J. K. Rowling, osobno kontaktirala petnaestogodišnju Cassidy, nakon što je, zahvaljujući internetskoj kampanji, saznala za Cassidyn govor u kojem je uputila poruku nade.

J. K. Rowling reagirala na svojstven način angažiravši upravo profesora Dumbledorea, čije pismo potvrde za ulazak u najpopularniju školu za čarobnjake strpljivo čekaju obožavatelji diljem svijeta, da Cassidy prenese poruke podrške i snage u teškim vremenima kroz koje prolazi.

Podsjetimo, roditelji i četvero braće i sestara Cassidy Stay ubijeni su u prošli mjesec u svom domu u Teksasu u krvavom pohodu člana šire obitelji, a daljnji masakr spriječila je upravo Cassidy koja je uspjela javiti policiji da je ubojica krenuo prema kući drugih članova obitelji u namjeri da ih ubije.

Pročitajte više