"San": Premijerno pogledajte novi spot Franke Batelić inspiriran uspomenama njenih fanova



"TI SI iskra u tami, svjetlo u daljini. Slamka za spas, uvijek u blizini. Osmjeh za tugu, rame za plakanje...", poručuje Franka u novoj pjesmi "San", za koju je   snimila spot na lokacijama ZOV-a i zagrebačkim ulicama. Tijekom posljednjih mjeseci, Franka je pozvala svoje fanove da šalju svoja sjećanja na ljeto i podijele veselje, tugu, zabavu i romantiku ljeta kroz svoje fotografije i video klipiće, koji su umontirani u spot.

"San" je napisao Boris Đurđević, a Franki puno znači: "Pjesma ima zaista neobično drag tekst i melodiju za koju vjerujem da će se svidjeti fanovima. Svatko od nas u životu ima mnoge želje koje se puno puta ne ostvare i na kraju ostanu samo san...". 

Boris Đurđević, koji već pet godina surađuje s Frankom na svim njezinim pjesmama, zadovoljan je novom pjesmom čije vokale je pjevačica snimila tijekom studiranja u Bostonu: "Kada sam napisao tu pjesmu, odmah sam znao da je za Franku! Pjesma ima neobično lijepu emociju, iako je moderne plesne produkcije". 

Franka je, uz odmor, nastupe, uhodavanje novog pratećeg benda fokusirana i na rad u studiju, pa će uskoro iz pera Erica Destlera izaći i  singl za svjetsko tržište. Singl "Run" biti će nastavak megauspješne pjesme "On Fire". Tako je i spot sniman zajedno sa videom za pjesmu na engleskom "Run" koja će uskoro izaći pod etiketom portugalskog Exklusive recordsa, jedne od najjačih izdavačkih kuća elektronske glazbe.

Pročitajte više