Stoka se povlači iz svijeta glazbe, a to je najavio ovim video spotom

Screenshot: YouTube

ZAGREBAČKI reper Marin Ivanović Stoka na svojem profilu na Facebooku najavio je povlačenje iz svijeta glazbe, kojemu se prethodila određena razočarenja.

U svojoj objavi je napisao: "Poštovana publiko, unaprijed se ispričavam zbog ove objave koja slijedi, ali teška srca moram vam priopćiti da se i ja nažalost povlačim iz repa. Jedina stvar koju sam u svom životu radio sa sto posto svojega srca i užitka je upravo taj rep, za kojeg sam, svih ovih godina, od početka živio. Došla su druga vremena i puno je više onih koji pljuju po onom
što radimo iz čiste dosade, a vrlo je malo onih koji su ostali vjerni i odani našoj glazbi na način na koji smo ju mi živjeli, voljeli i radili. Dragi moji, u roku od sedam dana gasim svoje profile, te ostaje jedino moj kanal na YouTubeu, na kojem ćete se moći podsjetiti kako su to radili i živjeli oni stariji, koji su to i započeli. Došlo je vrijeme da mikrofon prepustim nekoj novoj generaciji, nadam se da ćete u budućnosti u novim izvođačima moći uživati na isti onaj način, kao što je nekolicina vas uživala u mojoj glazbi, na čemu vam od srca zahvaljujem".

Ova novogodišnja i sasvim neočekivana odluka popularnog repera neugodno je iznenadila njegove brojne fanove, a mnogi od njih su putem komentara počeli špekulirati o nekom drugom mogućem razlogu koji se krije iza nje.

No, reper nije stao samo s objavom na Facebooku već je obožavatelje počastio svojom najomiljenijom pjesmom nastalom na samom početku njegove karijere.

Tako je za pjesmu "Spremni na rat" snimio novi video spot koji je svojevrsna najava njegovog povlačenja iz glazbe, a isti je napravljen u produkciji 19-godišnjeg studenta ekonomije
Mateja Matijevića.

Snimanje spota odvijalo se tijekom posljednjih mjesec i pol dana i to na nekoliko zagrebačkih lokacija,  a jedna od njih je i tzv. "Nović", kultni park u centru Kvatrića, gdje su 90-ih godina mnogobrojni reperi, uključujući Nereda i Stoku, započeli s repanjem.

"Predstavljam vam svoju najdražu stvar, uživajte i želim vam sve najbolje u 2015. godini", poručio je reper obožavateljima na Facebooku.

 

Pročitajte više