Ako ste ikad poželjeli povoljan BMW, preporučujemo da pogledate ove oglase

Foto: Index

BMW je jedna od najpopularnijih marki automobila na Index Oglasima. U ponudi je čak 2900 oglasa za prodaju raznih BMW-ovih modela, a svaki dan pojavi se na desetke novih oglasa. U pravilu najveći interes izazivaju oni oglasi s najnižom cijenom i zato smo odlučili pretražiti oglasnik i izdvojiti pet najpovoljnijih primjeraka.

BMW 518i

Ova serija 5 iz 1993. godine dolazi u bordo crvenoj boji, stanje je opisano kao uredno, a slike to i dokazuju. Auto je prešao skromnih 198 tisuća kilometara i potpuno je ispravan. Registracija je istekla, a nije produljena radi bolesti vlasnika koji za ovaj BMW traži tisuću eura.

BMW 518i

Ovaj E34 model iz 1991. godine vlasnik je opisao kao velik, prostran, udoban i solidno opremljen za automobil tog godišta. U zadnje dvije godine je puno toga izmijenjeno na autu, a motor je u dobrom stanju i glatko dolazi do visokih okretaja. Vaš može biti za 8 tisuća kuna.

BMW 316i

BMW E36 Compact iz 1998. godine ima nove pragove i cijeli je zdrav. Od bitnije opreme ima klimu, ABS i ASC i svaka tipka na autu radi. Auto je bez kvara, a prodaje se jer je višak i to za cijenu od 8 i pol tisuća kuna koja nije niti fiksna.

BMW 318i

Ovaj E36 model iz 1991. godine izgleda zanimljivo. Dolazi u kombinaciji narančaste i crne boje, pokreće ga motor od 113 konjskih snaga, a potrošnja goriva iznosi od 6 do 9 litara na 100 kilometara vožnje. U dobrom je stanju, interijer u crveno-crnoj koži je očuvan, a registracija traje do rujna. Prodaje se za 1.200 eura.

BMW 325tds

Kladimo se da ovakav BMW još niste vidjeli! Neobični E36 je proizveden 1994. godine i u dobrom je stanju za svoje godine, a ima i nešto opreme poput kožnih sjedala s grijanjem i šibera. Vlasnik tvrdi da mu samo treba malo ljubavi i pažnje, a za njega traži 10.500 kuna.

Pročitajte više