Alka o fotošopiranoj fotki na predizbornom plakatu: Kriva sam jer sam se iznervirala

Foto: Instagram

Alka Vuica ove godine izlazi na izbore, a bit će 14. na listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici. Nedavno je na Instagramu objavila predizborni plakat na kojem je pažnju privuklo njezino lice zbog kojeg su joj pratitelji pisali da je previše fotošopirana. Priznala je kako joj je u uređivanju fotke pomogao Marko Grubnić, a zatim je objavila originalnu fotku.

>>Alka Vuica objavila fotku bez fotošopa: Bit ću kakva jesam, ali ljepša sam obrađena

Uređena fotografija više nije dostupna na njezinom profilu.

"Ja sam kriva jer sam se iznervirala kako su me svi prozvali, pa sam spomenula Marka. Onda se Marko uzrujao zašto sam ga uopće spominjala, pa sam odmah maknula. Stavila sam fotke koje su iz showa, to se u principu ne bi trebalo raditi. Ali ja i inače ne znam kako funkcioniraju društvene mreže.

Nemam ništa protiv toga da se fotke uređuju, dapače. Ja i inače volim izgledati umjetno i plastično i stavljati perike, uvijek sam to voljela. Nemam ništa protiv operacija. Želim da sve bude ušminkano i da svi budemo ljepši. Tome društvene mreže i služe. Obožavam da smo svi speglani i zgodni, baš mi je to super", rekla je 62-godišnja pjevačica u razgovoru za Story.

Osvrnula se i na same izbore.

"Imala sam potrebu uključiti se jer ne mogu samo sjediti na kauču i gunđati. Išla sam iskoristiti svoje ime i prezime da promijenim neke stvari. Ako uđem u sabor, ima stvari o kojima mogu diskutirati u skladu sa svojom strankom, SDP-om, a ako ne uđem, opet ću nastaviti s političkim radom na neki svoj način", ispričala je.

Inače, Alki ovo nije prvi put da se bavi politikom. 2009. godine je htjela na predsjedničke izbore kao kandidatkinja Zelenih. Kandidaturu je ipak morala povući zbog nedovoljnog broj potpisa. Tvrdila je tad da je u Dalmaciji, točnije u Zadru i u Trogiru, "pokradena". Njenu kandidaturu tad je podržao Josip Radeljak Dikan.

Pročitajte više