Amber Heard objavila prvu fotku s Elonom Muskom, obožavatelji je popljuvali: "Prljava sponzoruša"

Foto: Instagram/YouTube

GLUMICA Amber Heard, poznatija po razvodu od Johnnyja Deppa, i Elon Musk, milijarder i vlasnik "Tesla Motorsa" po prvi su put objavili zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima nakon što se već mjesecima piše o njihovoj vezi.

Iako je nedavno Amberin otac izjavio da se par planira vjenčati, čini se da su glumica i poduzetnik ipak odlučili da će ići polako sa svojom vezom. U prilog tome ide i činjenica da su tek sad objavili svoju prvu zajedničku fotografiju.

Par je bio na jednoj večeri u Australiji, a odmah nakon objave krenule su žestoke kritike i napadi na glumicu.

"Ona uopće nije uspješna, bit će bogata kad se uda za Elona. Najobičnija je bjelkinja koju sam ikad vidjela", pisalo je u jednom komentaru.

"Iskoristit će Elona i onda ga odbaciti baš kao što je i Johnnyja Deppa. Nitko ne bi trebao ni prići blizu ovoj sponzorskoj lezbači", glasio je drugi oštar komentar.

"Prljava sponzoruša", napisao je još jedan pratitelj.

"Ne zaboravi potpisati predbračni", napisao je drugi.

"Bježi od nje odmah", s Eloninim ljubavnim izborom nije bio sretan još jedan obožavatelj.

Unatoč žestokim napadima na glumicu, čini se da se milijarder jako zaljubio. Naime, Musk je pokušavao dogovoriti spoj s glumicom još prije četiri godine kad se nakratko pojavio u filmu "Machete Kills" u kojem je Amber imala glavnu ulogu, piše Mirror. U to je vrijeme glumica bila udana za Johnnyja Deppa, a Elon je navodno bio zainteresiran za prijateljski odnos s Amber. Elon je tad slao poruke redatelju filma da ga obavijesti na kojim će se zabavama Amber pojaviti i tražio da dogovori zajednički ručak.

Nakon snimanja filma, Elon i Amber su se uspjeli vidjeti na jednom humanitarnom okupljanju gdje je bio i Depp. Nakon što se se Amber rastala od slavnog glumca u svibnju 2016., viđena je u Elonovom društvu nekoliko puta no o njihovoj vezi tek se počelo pisati prije nekoliko mjeseci

Pročitajte više