ASAP Rocky oduševio potezom nakon Rihanninog nastupa na dodjeli Oscara

Foto: ABC/EPA

RIHANNA je nastupila na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu. Izvela je pjesmu Lift Me Up, koja je pjevačici donijela prvu nominaciju za Oscara u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu. Međutim, nagradu je u ovoj kategoriji naposljetku dobila pjesma Naatu Naatu.

Pjevačica je nastupila u crnom topu ukrašenom kristalima uz što je iskombinirala crne hlače s uzorkom. Imala je i crne rukavice. Rihanna je tijekom nastupa istaknula sad već poveći trudnički trbuščić. Da čeka drugo dijete, glazbenica je otkrila tijekom nastupa na poluvremenu Super Bowla. 

Na dodjeli prestižnih nagrada Rihannu je u publici slušao njezin partner ASAP Rocky. Nakon njezinog nastupa, reper je podignuo čašu šampanjca i nasmijao se. Svojim potezom izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama. 

"ASAP Rocky je uvijek sretan zbog Rihanne i navija za nju", "ASAP Rocky je najbolji partner, preslatki su", "Nevjerojatno je koliko ASAP Rocky podržava Rihannu gdje god da ona nastupa", neki su od komentara na Twitteru.

Inače, reper je snimljen i tijekom Rihanninog nastupa na Super Bowlu. Nastup svoje je partnerice snimao mobitelom, a cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica te je izgledao oduševljen Rihanninim performansom.

Pročitajte više