BB stanarima oduzeo još 12.500 eura, "seksa željna" Ema skakala po Lesteru i pipala Soraju

STANARI Big Brother kuće su previše olako shvatili pravila pa ih neprestano krše, tako da ih je Big Brother odlučio rigorozno kazniti. U pravljenju grešaka prednjače Nemeš, Bojana i Marijana. Big Brother ukućanima zamjera koješta - od nezatvaranja vrata pušione, preko šaputanja, do razbijanja imovine. Zbog toga je Big Brother ukućanima oduzeo dodatnih 12,5 tisuća eura od glavne nagrade. To je Nemeša i Marijanu vidno iznerviralo, dok je Duško bio jako razočaran jer se, po svemu sudeći, upravo on najviše nada glavnoj nagradi.

Večera u bazenu za privilegirane

"Članstvo u EU" BB stanarima donosi brojne privilegije, a jedna je od njih bila i sinoćnja, nimalo uobičajena, večera u bazenu. Bojana, Nirmal, Marijana i Nemeš zajedljivo su to komentirali te konstatirali kako bi što prije, na bilo koji način, trebalo sabotirati zadatak kako bi ga svi pali i samim tim bili ravnopravni kad su u pitanju nominacije. Radiša se priključio ogovaranju te su se potom svi okomili na Soraju i komentirali njeno vojničko ponašanje i umišljenost. Tjedni zadatak donosi sve veći razdor među ukućanima koji su "članovi EU" i onima koji nisu zasad primljeni u zajednicu.



Priče o seksu za laku noć

"Članovi EU" se drže zajedno pa su tako nakon večere sinoć u spavaćoj sobi započeli razgovor o seksu. Nikola je zezao Emu da je željna seksa i da ne zna što će s njom. Ona je odgovorila kako je prije ulaska u kuću rekla da se nije dugo seksala i da nema muškaraca. Nakon što se Lester našalio s Emom da voli seks, ona je počela skakati po njemu, a potom je prešla na Soraju koja je izjavila kako Ema koristi priliku da joj dira silikone, tj. grudi.

Osim o seksu, pričalo se i o služenju vojske, dolasku u Beograd uoči početka BB-a. Duška su zezali zato što je u hotelu uspostavio kontakt s Draženom, koji mu je bio susjed, tako što ga je preko terase tražio pastu za zube. Duška je njihovo razgovaranje u jednom trenutku počelo nervirati jer nije mogao spavati. Došlo je do manjeg konflikta između njega i Soraje koja mu je rekla da zvuči kao neko "staro drndalo" te da će sad u inat razgovarati cijelu noć i nitko neće spavati. No, do toga ipak nije došlo.

Pročitajte više