Billie Eilish o reakcijama na fotke u donjem rublju: Nevjerojatno je i zastrašujuće

Screenshot: YouTube

BILLIE EILISH komentirala je reakcije na njene fotke u donjem rublju za Vogue o kojima se naveliko pričalo zadnjih dana. 

"Mislim da me sve to samo odgovara od toga da ikad više nešto objavim. Više sam voljela objavljivati stvari kad je manje ljudi pratilo što objavljujem. Sad mi je to zastrašujuće", rekla je Billie prilikom gostovanja u Late Showu Stephena Colberta.

"Nevjerojatno je, također", nastavila je. "Objavila sam fotku i odmah mi dolaze notifikacije da sam srušila rekord najbrže lajkane fotke. Zatim sam objavila još jednu i dobila obavijest da sam srušila svoj rekord! Bio je to lud i čudan tjedan", rekla je. 

Billieina objava naslovnice Voguea oborila je rekord za najbrže skupljenih milijun lajkova, a skupila ih je u manje od šest minuta. 

Pjevačica se tijekom emisije osvrnula i na njen album Happier Than Ever, koji fanovi željno iščekuju. Nazvala ga je najdražom stvari koju je ikad napravila. 

"Jako sam ponosna na taj album. Mislim da postoje trenuci u životu kad možeš biti drzak oko nekih svojih postignuća. Ponosna sam i na pjesmu Your Power i mislim da je nikad neću nadmašiti", završila je. 

Podsjetimo, dio njenog outfita kojim je izazvala pomutnju rad je brenda Coco's Retro Closet iz Čakovca. Fotka na kojoj nosi njihove haltere skupila je preko 21 i pol milijuna lajkova.

Pročitajte više