Biserje hrvatskog weba

ODUVIJEK smo željeli napraviti vlastiti izbor najboljih hrvatskih web siteova kako bismo i mi, ili barem naš sponzor, negdje osvojili prvo mjesto. A kad nešto dovoljno jako želiš...

Propozicije

Naš izbor, pod nazivom "Biserje hrvatskog weba" punit će se postepeno.

Ne možemo jamčiti da će se u Izboru baš uvijek nalaziti siteovi s luksuznim Flash animacijama, cool anketama, lijepim ženskama `s useneta`, dvoznamenkastim brojem imena u impressumu itd. itd., no ono za što bismo ruku do lakta stavili u vatru jest da se ove siteove, iz ovog ili onog razloga, doista isplatiti posjetiti.

Prijave siteova

Želite li prijaviti neki hrvatski site, ili nam zahvaliti što smo uvrstili vaš, oboje možete učiniti klikom na `kontakt` na dnu stranice.

Kandidat broj jedan:

Mislav Znanje
http://www.mislav.hr

Klikom na gore navedeni link stići ćete na site `Ustanove za informatičko obrazovanje odraslih` koja djeluje punih devet godina!

U Mislav Znanju možete među ostalim naučiti kako oni kreiraju web stranice. Da se doista radi o stjecanju znanja kakvo vam vjerojatno neće ponuditi nitko drugi na svijetu, svjedoče i njihove, doista osebujne, korporativne web stranice.

Glavne rubrike sitea su O nama i Djelatnici. U rubrici djelatnici nalaze se fotografije djelatnika tvrtke. Kako se kaže na siteu

I zaista, ponešto ćete saznati.

Među ostalima, u ´´Mislav znanju´´ možete učiti od tehničkog direktora tvrtke, Dušana Tunića, popularnog Duleta.

Prosvjetliti Vas može i Krešimir Pirkl, tehničar i nastavnik.

U rubrici ``O nama`` na hrvatskom i nekom drugom jeziku dosta je rečeno o tvrtci, baš kao i na naslovnici sitea gdje ćete biti upoznati s vrstama tečajeva.

Osnovni tečaj uči vas među ostalim, citat, "The most useful facts to forse PC to do something".

Osim osnovnog tečaja postoje i viši tečaj (Higher course), te nekoliko drugih tečajeva.

U ``Mislav znanju`` ističu: ``I NAJTVRDOKORNIJE NEZNALICE USPJELI SMO UVESTI U RAD NA KOMPJUTORU !``

 Za svega 675kn u pet dana možete završiti tečaj ``bussiness``.

Ovaj tečaj podučit će vas, citat, ``Something more about creating Web page with programm Front Page – and geting knowlidge for succesfully creating pages with all elements. How and where we can find more tools for efective page.``

On-line prijavu za upis na tečaj možete ispuniti na stranici, koja se nalazi točno ispod teksta, citat, ``FrontPage Save Results Component``. Da tvrtci ide prilično dobro svjedoči podatak da imaju tri poslovnice, i to u Zagrebu, Slavonskom Brodu i Požegi.

Za kraj, jedna slika s tečaja.

Još jednom link: http://www.mislav.hr

Pročitajte više