Bivši top model želi potpuno opelješiti bivšeg muža: "Navikla sam živjeti na visokoj nozi"

 Foto: Getty

CHRISTINA ESTRADA razvodi se od saudijskog milijardera Walida Juffalija i odlučila ga je potpuno opelješiti.

Bivši top model ima toliko bizarne zahtjeve da odvjetnici jednostavno ne znaju što da rade. "Ja sam Christina Estrada, bila sam svjetski top model i oduvijek sam živjela na visokoj nozi. Na to sam naviknuta", izjavila je na sudu.

Christina od njega traži nevjerojatnih 262 milijuna dolara kao kompenzaciju za 13 godina braka koje su proveli zajedno. Uz to, traži još 73 milijuna dolara za kuću, 1.3 milijuna dolara godišnje samo za odjeću plus još dodatnih 53 tisuće dolara za krznene kapute, 146 tisuća za haljine i 28 tisuća godišnje za cipele. 

Na sudu izvela pravi mali show kada je počela plakati prepričavajući razgovor između nje i kćeri koja joj je navodno rekla: "Mama, bit ćemo siromašne".

Njezino izlaganje su svi na sudu slušali u šoku i nevjerici, a totalni tajac je nastao kada je rekla da želi kuću u elitnom dijelu Londona koja vrijedi 73 milijuna dolara te još dodatnih 8.7 milijuna za preuređenje, piše Daily Mail. Da ne bi ostalo samo na tome, od šeika koji se trenutno u Švicarskoj liječi od raka, traži i 37 tisuća dolara godišnje za karte za Wimbledon te 13.300 dolara da može ići na bal koji organizira Elton John.

Pročitajte više