Bizarne priče: "Tjerali su me na seks s izvanzemaljkom, bolje je nego s ljudima"

Foto: 123rf/Amazon

U DANAŠNJE vrijeme teorije zavjera niču kao gljive poslije kiše, a dobri stari susreti s izvanzemaljcima i dalje uspješno kotiraju na listi takvih teorija. Neki su otišli i korak dalje, tvrdeći ne samo da su vidjeli izvanzemaljce nego i da su se seksali s njima. 

Njihova navodna iskustva opisana su u knjizi "Screwed By The Aliens". Svega se našlo u ovoj knjizi, od ekipe koja tvrdi da im je seks s izvanzemaljcem bio najbolji u životu do muškarca koji tvrdi da su ga izvanzemaljci oteli i u anus mu ugurali sondu dugu 30 centimetara. 

Jedan od autora knjige, Nigel Watson, za Metro je objasnio kako su se prvi prijavljeni seksualni odnosi s izvanzemaljskim bićima dogodili u pedesetima, no da su ljudi i ranije pričali priče o seksu s demonima koje zvuče prilično slično. 

Natjerala me na seks

"Prvi slučaj seksualnog kontakta prijavio je Antonio Villas Boas iz Južne Amerike koji je tvrdio da su ga 1957. izvanzemaljci oteli i natjerali na seks s predivnom ženom njihove rase. Kad su završili, ona je pokazala na svoj trbuh, na njega i na nebo, dajući mu do znanja da će roditi njegovo dijete", kaže Watson. 

Dodao je kako su osamdesetih bile česte priče o ženama koje bi izvanzemaljci oteli, oplodili, a zatim ponovno oteli nekoliko tjedana kasnije kako bi uzele plod, dok su muškarcima navodno uzimali spermu. 

Analna sonda

Whitley Strieber proslavio se svojom pričom kako su ga izvanzemaljci oteli, ugurali mu u anus sondu dugu 30 centimetara koja mu se "činila poput živog bića'' pa se iznenadio kad je vidio da se radi o mehaničkoj napravi. Svoje je navodno iskustvo opisao u knjizi ''Communion''. 

Svoju je ispovijest podijelio i umjetnik iz New Yorka David Huggins koji tvrdi da je izgubio nevinost s izvanzemaljkom kad mu je bilo samo 17 godina, što je opisao kao vrlo bolno iskustvo

Prerušavanje u slavne osobe

Korak dalje otišla je Karla Turner koja je izvanzemaljce optužila za silovanje. Tvrdila je da su se prilikom svojih otmica izvanzemaljci služili prevarom kako bi nagovorili svoje žrtve na seks.  

"Uzeli bi formu njihovog partnera ili neke slavne osobe za koju su znali da će otetoj osobi biti privlačna, a tjerali su ih i na perverzije poput seksa sa životinjama", prenosi se u knjizi. 

Druge navodne žrtve otmica svoja su iskustva opisale na posve drugačiji način tvrdeći da im je seks s izvanzemaljcima bio najbolje seksualno iskustvo koje su ikad doživjeli i da se takav užitak ne može usporediti sa seksom s običnim ljudima. 

Pročitajte više