Bordeli koje morate posjetiti: Neki nude seks s vanzemaljkama, neki popust za bicikliste, a neki su besplatni (uz jedan uvjet)

Foto: Shutterstock; Facebook

PROSTITUCIJA je legalna u gotovo pola zemalja svijeta. A to, između ostaloga, znači i da se u ovom biznisu vrte ogromne svote novca. No, to smo već znali. Druga stvar koja dolazi s legalizacijom i porastom ove industrije je sve veća konkurencija, a to znači da se vlasnici bordela moraju više truditi da bi o(p)stali na sve zahtjevnijem tržištu. A to, u konačnici znači - inovacije. 

Inovativnost u ovom slučaju dolazi u različitim, i često neočekivanim oblicima, a s popisa "inovativnijih" bordela koji donosi magazin The Richest izdvojili smo nekoliko njih.

Stiletto se nalazi u Sydneyju, a poznat je po posebnom retro dizajnu i sobama u stilu onih u kakvima gledamo Jamesa Bonda - s ogromnim okruglim krevetima i zidovima obloženim ogledalima. Stiletto nudi i klupsku atmosferu, ujedno je i hotel, a u cijenu noćenja uključene su i - dodatne usluge.

Bordel Big Sister u Pragu nudi nešto što ostali nemaju - besplatnu uslugu. Ali, da, postoji kvaka. Ako želite koristiti usluge bordela, morate pritom pristati na - snimanje. Unatoč tome, Big Sister je jako dobro poslovao, ali je, nažalost zatvoren 2010. No, ideja je ostala.

Sex Doll bordel u Japanu naplaćuje svoje usluge, ne morate se snimati, a ono po čemu se razlikuje je kombinacija "tradicionalnih" usluga s uslugama koje pružaju, kako se da naslutiti iz naziva, lutke.

Dobra vijest za bicikliste i sve one koji koriste javni prijevoz. U Berlinu postoji bordel koji upravo takvim klijentima nudi velike popuste. Politika kuće fokusirana je na očuvanje okoliša, a sve što vam treba je dokaz da koristite usluge javnog prijevoza, a možete predočiti i svoj bicikl. Maison d'Envie također nudi seks na brzaka za 50 eura. U skladu sa svojim politikom štednje.

A ako ste ljubiteljii futurističkog stila, onda je Gotham City u Melbourneu pravo mjesto. Ovaj bordel sa šest zvjezdica kombinacija je luksuza, fantastike i futurističkog dizajna. U istom gradu, u potpuno drugom stilu, nalazi se i Daily Planet bordel, a ono po čemu je poseban je uređenje u antičkom stilu. I cure su, naravno, odjevene kao grčko-rimske djeve. Nema čudnih popusta niti uvjeta, a Daily Planet godinama je proglašavan najboljim tamošnjim bordelom. 

A kad smo već u Melbourneu, treba spomenuti i bordel Presidential Suite koji, osim tematskih soba i vrhunske usluge (proglašen je najboljim australskim bordelom 2012. godine) nudi zanimljive popuste, između ostaloga i pozamašni "happy hour" koji traje od 11 sati ujutro do ponoć te tzv. Client Loyalty Program o kojem detalje možete saznati jedino na licu mjesta, ali navodno se radi o super povoljnim uslugama za odabranu klijentelu.

Ako vam je dosta ovozemaljskih avantura, onda je Alien Cat House pravo mjesto za vas. Nalazi se u Nevadi i da, kao što mu i ime govori, u ovom bordelu cure su odjevene kao - vanzemaljke, dok drugi dio bordela nudi žene-mačke. Idejni začetnik je Dennis Hof, zvijezda HBO-ove serije Cathouse, a glava kuće je Madame Sonja koja vam može osigurati nezaboravnu avanturu u kojoj će vas oteti vanzemaljci. Pardon, vanzemaljke.

 

 

Pročitajte više