Bradley Cooper progovorio o napadu u podzemnoj: Okrenem se i vidim uperen nož

Foto: Guliver Image

GLUMAC Bradley Cooper progovorio je o neugodnom iskustvu kada je napadnut nožem u podzemnoj željeznici.

Tijekom gostovanja u podcastu Daxa Sheparda Armchair Expert, Cooper je otkrio da je doživio napad nožem u njujorškoj podzemnoj željeznici u listopadu 2019. dok je išao po svoju kćer Leu De Seine u školu.

"U mene je bio uperen nož", rekao je Cooper. "Bilo je prilično suludo. Shvatio sam da sam se previše opustio u gradu. Moj gard je bio opušten."

Cooper je rekao da je osjetio da mu netko prilazi na kraju vlaka podzemne željeznice. Iako je u početku mislio da se stranac želi fotografirati s njim, ubrzo je shvatio da susret nije bio prijateljski.

"Okrenuo sam se, pogledao dolje i vidio nož", prisjetio se Cooper. "Podignem pogled, pogledam osobu ispred sebe i iznenadim se koliko je mlada."

Cooper je rekao da je imao slušalice cijelo vrijeme i da nije mogao čuti muškarca koji ga je napao. Rekao je da je laktom oborio njegovu ruku i pobjegao, a uspio je i snimiti dvije fotografije napadača koje je kasnije pokazao policiji.

"Razgovaram s njima, a službenik me stalno pitao jesam li izboden", rekao je Cooper, objašnjavajući da ljudi često budu izbodeni i da to isprva ne shvaćaju jer su u šoku.

Glumac je rekao da nije ozlijeđen te se vratio u podzemnu željeznicu kako bi otišao po kćer.

"Vratio sam se podzemnom i pokupio kćer. Bilo je ludo", rekao je.

Pročitajte više