Buba, Jala, Coby i Arkanova kći: Evo što mladi Hrvati najviše slušaju na YouTubeu

Screenshot: YouTube

SRPSKA glazbena scena dominira trendingom u regiji, pa su srpski izvođači i ovog tjedna na vrhu trendinga u Hrvatskoj. Mladi Hrvati posljednjih dana, kao i inače, najviše slušaju cajke, trep i gledaju YouTube uratke čiji su kreatori youtuberi i glazbenici iz susjedne zemlje.

Prvi u trendingu je Coby i njegov singl Zlatno dete. Pjesma Zlatno dete je za tjedan dana na YouTubeu preslušana tri milijuna puta, a dobila je više od 88 tisuća lajkova. Pjesmom je najavljen film Zlatni dečko koji je prije nekoliko dana izašao u Srbiji.

Drugi u trendingu su Jala, Buba i Devito i njihov hit Roze, koji je u dva tjedna preslušan gotovo 10 milijuna puta. Treći u trendingu u Hrvatskoj je video srpskog youtubera Brace Gajića koji nosi naziv ISTJERIVAČI DUHOVA U Stvarnom Životu.

Četvrta u trendingu u Hrvatskoj je Anastasija Ražnatović, kći Željka Ražnatovića Arkana i Cece Ražnatović. Anastasijina pjesma Ubica za pet je dana skupila gotovo milijun pregleda. Peta u trendingu je mlada srpska youtuberica i pjevačica Breskvica. Njezina pjesma Maska je u devet dana skupila 1.34 milijuna pregleda.

Šesta u trendingu je Adele. Pjesma Oh my God je u pet dana skupila 24 milijuna pregleda, ali s obzirom na trending - u Hrvatskoj i nije toliko popularna.

Pročitajte više