Čitatelji Indexa izabrali: "Prava ljubav" je hit godine

Spomenuta pjesma natjecala se na prošlogodišnjem Radijskom festivalu i osvojila treće mjesto, što je nagovijestilo njezin hit potencijal. Najprije su je zavoljeli oni najmlađi, a kako se zaista puno pjevala i vrtila na domaćim radio postajama, zapamtili su je i stariji, pa je u našoj konkurenciji doslovno pomela Tošu Proeskog, Severinu i Coloniju.

Iako sumnjamo da će ući u konkurenciju za diskografsku nagradu Porin, jer Luka i Lana kod kritičara i nisu baš omiljeni, pjesma je već dobila nekoliko priznanja, a ovo naše posebno je obradovalo mušku polovicu dueta.

"Jako sam sretan što smo pobijedili u vašem izboru, jer znam kako su kritični Indexovi čitatelji. To mi priznanje stvarno laska i zahvaljujem svima! Ljudi su zaista genijalno primili našu pjesmu, otkad smo je objavili, i meni i Lani se povećao broj nastupa. Kad krene Prava ljubav, barem koliko sam vidio na koncertima, oduševe se svi, od 7 do 77 godina, što me posebno veseli", rekao nam je Luka Nižetić.

Drugoplasirana pjesma po izboru naših posjetitelja je "Srce nije kamen" Toše Proeskog, a slijedi je BB himna "Do kraja" u izvedbi grupe Colonia. Na začelju liste našla se Severinina "Moja štikla", s nešto manje od 16 % glasova.

D. K.
Foto: D. P.

Pročitajte više