CNN pohvalio Rozgu: "Jelenino strpljenje i naporan rad definitivno su se isplatili"

JELENA ROZGA nedavno je postala jedno od zaštitnih lica za poznati automobilski brand, a u kampanji se pojavila sa ostalim poznatim svjetskim ambasadorima branda. Pjevačica je tako završila na CNN-u te progovorila o svojoj karijeri. Ekipa CNN-a napisala je da je Jelena u mladosti bila jedna od najtalentiranijih hrvatskih balerina, a sa 17 godina postala je pjevačica Magazina. "Cijeli svoj život sanjala sam o tome da postanem pjevačica. Teško mi je zamisliti da bih radila išta drugo", izjavila je Rozga za CNN.

"Jelenino strpljenje i naporan rad definitivno su joj se isplatili. Prošle godine odradila je napornu i uspješnu turneju u svojoj domovini", piše CNN o splitskoj pjevačici. "Nikad neću zaboraviti koliko sam sretna i uzbuđena bila te večeri. Smatram se sretnom osobom jer volim svoj posao više od svega. Uživam u svakom trenutku iako može biti stresno i iscrpljujuće. Kad sam na pozornici i vidim sretna lica svojih obožavatelja, ne osjećam ništa osim istinske sreće", nastavlja Jelena za CNN.

"Obožavam duge šetnje uz more sa svojim psom, čitanje knjiga prije spavanja, ručanje s obitelji i kupovanje s prijateljima. Volim čistiti svoj dom uz glazbu", ispričala je Splićanka o tome kako provodi slobodno vrijeme. CNN nahvalio je lijepu pjevačicu nazivajući je vrijedom i rođenom za pozornicu. Napomenuli su i njezin hit "Bižuteriju", koja je pogledana više od deset milijuna puta na Youtubeu.

Pročitajte više