Danijela Martinović o svom privatnom životu: Javnost je vidjela nešto sasvim drugo

Screenshot: IN Magazin

DANIJELA MARTINOVIĆ uskoro planira objaviti roman u koji će, kako tvrdi, biti uključeno puno autobiografskih dijelova i nepoznatih detalja iz njezina života.

"Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo'', ispričala je za IN Magazin.

Danijela Martinović napisala roman

Danijela Martinović nakon sedam godina vraća se na pozornicu Splitskog festivala. Za ovaj nastup priprema posebnu haljinu koja je izrađena prema njezinoj ideji. Ekipa IN magazina s Danijelom je posjetila modni atelje u kojem se završavaju posljednji detalji na raskošnoj haljini oslikanoj motivima grada Splita. Danijela je našoj Juliji Bači Barać otkrila i kako priprema roman koji će uvelike biti autobiografski, a progovorila je i o svojem ljubavnom statusu. 😉😃

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Iako je nakon prekida s Grašom svoj ljubavni status tajila, sada je otkrila kako je njeno srce još uvijek slobodno.

Progovorila je i o reakciji svoje majke kada je čula da joj se kći nakon sedam godina vraća na Splitski festival.

"'Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerojatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica. Kad joj je Izabela rekla: 'Mama, Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival' i onda je ona doslovno sva zabrinuta rekla: 'Stvarno, a oće li je primiti''', prepričala je.

Podsjetimo, pjevačica je na Instagramu pokazala kakvu će haljinu nositi na nastupu.

Riječ je o ručno rađenoj, dugačkoj bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu, a oslikana je vizurama Splita.

Pročitajte više