Djevojka Lewisa Hamiltona na pisti pokazala sve atribute

NAKON što je na premijeru filma "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje" prošloga tjedna u Cannesu vozač formule Lewis Hamilton došao u društvu ljepotice Vivian Charlotte Burkhardt, svi su pogledi uprti u tu 22-godišnju karipsku ljepoticu koja je prošle godine bila prva pratilja Miss svijeta.

Vivian, porijeklom iz Njemačke, živi na Grenadi gdje je postala prava lokalna zvijezda i gdje je upoznala Lewisa koji tamo nerijetko boravi prilikom posjeta svome djedu. Ljepotica je ovoga tjedna prošetala jednom modnom pistom u svojoj državi gdje je, odjevena u kostim prepun dragulja i s anđeoskim krilima, mamila poglede nazočnih. Vivian neće prisustvovati Lewisovoj nedjeljnoj utrci u Monacu kako ga ne bi ometala na putu za pobjedu.

"Lewis se čini kao drag dečko i vjerujem u Vivianine odluke jer je ona jako pažljiva u odabiru muškaraca i zbog toga je podržavamo. Prerano je govoriti o braku jer Lewis i Vivian idu polako, korak po korak", ispričala je njezina majka Valerie, koja je dodala da je Vivian prije Lewisa imala samo jednog dečka s kojim je prekinula vezu prije 18 mjeseci. 

Par se upoznao u siječnju ove godine, a nakon večere na koju ju je izveo, Lewis ju je pozvao u Cannes. "Vivian je poziv shvatila vrlo ozbiljno i znala je koje su posljedice toga da s njim izađe na crveni tepih i bude meta govorkanja. No njoj uopće nije stalo do slave i novca, ako je ona s Lewisom znači da ga voli", naglasila je Valerie.

K.H.

Pročitajte više