Evo kako je kraljevska obitelj reagirala na vijest o Meghaninom pobačaju

Foto: Getty Images/Guliver Image

KRALJEVSKA obitelj nije se htjela službeno oglasiti nakon što je Meghan Markle u intervjuu priznala da je ljetos izgubila bebu nakon spontanog pobačaja, ali je izvor blizak njima rekao da su tužni zbog te vijesti, piše Mirror.

Iz palače su izjavili kako je ta vijest izrazito privatne prirode i da zbog toga misle da ne bi trebali ništa komentirati po tom pitanju.

"Kraljevska obitelj bila je upućena u sve, Harry je stalno bio s njima u kontaktu. Podržali su ih u tom teškom periodu i bili tu uz njih", rekao je izvor.

"Oni su jednostavno takvi. Ne žele previše govoriti o svojim problemima niti ih objašnjavati", dodao je.

Podsjetimo, Meghan je u članku koji je pisala za The New York Times priznala da je princ Harry bio toliko shrvan da se jedva nosio s tim. Spontani pobačaj doživjela je dok je u rukama držala prvog sina Archieja.

"Bilo je to srpanjsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koje drugo. Napraviš doručak. Nahraniš pse. Uzmeš vitamine. Tražiš tu jednu čarapu koja nedostaje. Podigneš bojicu koja se zakotrljala ispod stola. Svežeš kosu u rep prije nego što izvučeš sina iz njegovog krevetića. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštru bol. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pjevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, vesela melodija bila je čist kontrast mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", opisala je.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu držeći supruga za ruku", priznala je i otkrila da ju je jako malo ljudi pitalo je li dobro.

Pročitajte više