Priča se o ovom intervjuu Meghan Markle: "Kraljevska obitelj me prihvatila, divni su"

Screenshot: YouTube

"THIS has not aged well", ili "Ovo ne stari lijepo" jedan je od najčešćih  komentara ispod intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali BBC-ju krajem 2017. godine kada su se zaručili.

Video ima više od 12 milijuna pregleda, a stotine tisuća ljudi ga gledaju i šeraju nakon intervjua koji je par u nedjelju dao Oprah Winfrey.

Zaručnici su 27. studenoga 2017. objavili da će se vjenčati i održali slikanje za medije, a potom su BBC-ju dali intervju kakav daju i ostali članovi kraljevske obitelji kada se zaruče. 

U intervjuu su govorili o svojoj ljubavnoj vezi, ali i o tome kako su članovi kraljevske obitelji prihvatili Meghan Markle.

"Divno. Pomogli su mi da se osjećam ne samo kao dio institucije, nego kao dio obitelji", kazala je tada Meghan Markle. Par je u intervjuu nahvalio i odnos princa Williama i vojvotkinje Kate prema Meghan te su naglasili da im je par dao veliku podršku i prije zaruka.

"Moji djed i baka bili su divni u ovom procesu", kazao je Harry i dodao da je cijela obitelj uz njega i Meghan.

Meghan je u intervjuu hvalila i Harryjevog oca princa Charlesa, a naglasila je i da ju je oduševila kraljica Elizabeta. Harry je rekao da kraljičini psi obožavaju Meghan i da je to sigurno dobar znak.

Bivša glumica ispričala je da prije veze s Harryjem nije znala puno o kraljevskoj obitelji jer je odrasla u SAD-u.

"Sada mi je jasno da postoji globalni interes za obitelj", rekla je i dodala da je shvatila da to nisu slavne osobe kakve je upoznala u Americi. 

Princ je u intervjuu zaključio da mu je laknulo kada je shvatio da će Meghan svoje kraljevske obaveze obavljati sjajno.

Pročitajte više