FOTO "Oprez, spirala! Oprez, minionsi!": Ispred crkve u Novom Vinodolskom dijele propagandu

Foto: Čitatelj Indexa

ISPRED crkve u Novom Vinodolskom dijele se opsežni letci portala Dnevno.hr u kojima se prodaje propaganda protiv crtanih filmova i kontracepcije, javio je čitatelj Indexa.

U lecima se roditelje poziva na oprez kod popularnih crtića, koji propagiraju zlo i izopačenost.

"Danas je posve normalno da se vampiri prikazuju kao posve prihvatljiva bića. Oni imaju karakter, znaju vladati sobom, sposobni su za suosjećajnost, herojski se bore za vlastito dostojanstvo, znaju voljeti...Upravo zbog svega toga oni se snažno nameću dječjoj nevinoj mašti. Zar se zbog toga treba čuditi podsvjednim strahovima djece koji gledaju ovakve i slične crtiće? Zamislimo se malo nad porukama i simbolikom ovakvih vrsta crtića", navodi se u uvodu propagandnog materijala.



"Hotel Transylvania", "Minionsi", "Sumrak saga", "Buffy, ubojica vampira", "Lion King", "Mickey Mouse" - sve su to filmovi koji su prema propagandnom materijalu opasni za djecu i tinejdžere.



"Može li ljubav između žene i muškarca biti već tako dosadna i otrcana da nas samo još vampiri ulozi ljubavnika mogu uzbuditi?"

"Je li samo devijantna i izopačena ljubav lijepa?"

"Što na to kaže Isus Krist, razapet iz ljubavi, za svakog čovjeka?"

"Je li tako teško shvatiti da opis povezivanja vampira sa ljudskim tijelom, poljupcem smrti, kao i sisanje krvi zapravo opis obeščaćivanja čovjeka i pakt s đavlom?", pita se autor propagande te ujedno konstatira - vampiri postoje.


"Maleni Minionsi uopće nisu bezopasni!"



"Animirani film koji je zaludio djecu svijeta nije tako bezazlen kako to misle djeca, ali i njihovi roditelji. Zlo koje se skriva iza tog filma jako je predvidivo, zbog toga čudi nerealna opsjednutost djece koja su luda za crtićem", navodi propaganda dodajući kako izvorno ime filmova otkriva puno više od onog što otkrivaju hrvatski nazivi filmova.

"Naime, riječ Minions u Hrvatskoj je prevedena kao MALCI, iako je stvari prijevod zapravo - PODANICI/SLUGE", upozoravaju dušebrižnici.

Kako tvrde autori, popularni crtići prepuni su subliminalnih, demonskih poruka.



Autori se nisu fokusirali samo na crtiće. Zlo se krije i u kontracepciji, tvrde.

Tako su upozorili i na kontracepcijsko sredstvo spiralu, koja je prema njima ujedno i abortivno sredstvo, koristeći za svoj zaključak informacije s interneta.

"Iako se vrlo često može čuti da je spirala samo kontracepcijsko sredstvo, to nije istina. Upravo s namjerom da pronađem podatke iz provjerenih izvora, istraživao sam članke s Enciklopedije Britannice, Medicine Online...", navodi autor.

Pročitajte više