Glumica: Najerotičnije iskustvo bilo mi je s Davidom Bowiejem. Imala sam 16 godina

Foto: IMDb

Patsy KENSIT prisjetila se najerotičnijeg iskustva u životu s Davidom Bowiejem kada je imala 16 godina. U intervjuu za The Sunday Times 56-godišnja glumica opisala je intimni susret koji je imala s pokojnim pjevačem tijekom snimanja filma Apsolutni početnici 1986. godine.

"Bowie je bio jednostavno prekrasan. Ja sam imala 16 godina, a mislim da je on imao 30 (zapravo je imao 39, op.a.). Bio je tako drag prema svima i bila sam potpuno zadivljena. Maštala sam da će se on zaljubiti u mene i da ćemo pobjeći nekamo zajedno", priznala je.

"I naravno, kada smo se sreli, bila sam samo jedna u nizu ljudi s kojima se rukovao i to me shrvalo. Ali onda sam jednog dana sjedila našminkana, a on je promolio glavu kroz vrata i pozdravio me. Prišao je, uzeo četku i samo mi počeo četkati kosu", navela je pa dodala:

"Nije ništa rekao - samo me počešljao, a zatim otišao. Bilo je to najerotičnije iskustvo u mom životu." I komičar David Baddiel ranije je ispričao kako mu je jedna od njegovih prijateljica otkrila da je imala romansu s Bowiejem dok su pjevač i Mick Jagger bili na ljetovanju u Mustiqueu.

"Htio je seks utroje"

Baddiel je tijekom podcasta 2019. rekao da je ta žena tada imala 16 godina, a Bowie 40. Ona i njezina najbolja prijateljica provele su jednu od mnogih pijanih večeri s Bowiejem i završile su u njihovoj kolibi.

"David je očito htio seks utroje i uložio je malo truda da ga dobije. Način na koji je to učinio, prema njezinim riječima, bio je da je skinuo svu odjeću sa sebe, stavio Let's Dance na kasetu i plesao gol", kazao je.

"Uspjelo je Davidu jer su obje djevojke bile gole. Bilo je seksualnih odnosa, ali ona nije spavala s njim. Rekao sam joj: 'Zašto, zaboga, ne želiš izgubiti nevinost s Davidom Bowiejem?' Ona je odgovorila: 'Njemu to ne bi ništa značilo. Nisam to htjela učiniti s njim'", ispričao je.

Dodao je da je ona izašla van, a David se seksao s njezinom prijateljicom. Kasnije je navodno izašao i pokušao i nju ponovo nagovoriti da imaju odnos jer mu se sviđalo što je "bila malo zajebana", prema riječima komičara.

Pročitajte više