Hrvatski studenti dobili posebnu priliku za novi automobil

Foto: Press

HRVATSKI studenti dobili su konačno posebnu povlasticu koja na prvo mjesto stavlja upravo njih, a to znači da će brojna studentska populacija od ovoga tjedna dobiti atraktivne mogućnosti za kupnju novog modernog automobila, kao i cijeli niz pogodnosti kojima se nagrađuje njihova studentska izvrsnost.

SEAT-Studentski mix novi je program stipendija, edukativnih i zabavnih događanja kao i posebnih pogodnosti za kupnju Seat vozila koji pokreće Seat Hrvatska, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu. U sklopu programa od jeseni ove godine kreće i natječaj za Seat stipendije koji će studentima pružati financijsku potporu tijekom studija.

A da bi se pokazao kao vjerodostojan i dugoročni partner, Seat Hrvatska pružio je potporu Studentskom Zboru Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji događanja koja studentima pružaju kontakt s potencijalnim poslodavcima, te omogućuju brojne sportsko-kulturne sadržaje, kao što su 'Ostani u Hrvatsko'', ''Studentski dani sport'', ''Radićevi dani“, ''Kampusijad'', te ''ScoolFes''.

Dodatno na to, svim studentima u Hrvatskoj nudi se u sklopu ove akcije poseban paket pogodnosti prilikom kupnje Seat modela, a koji uključuje:

- Popust do 10% ovisno o modelu

- 4,99% kamata za financiranje putem Porsche leasinga

- Cool poklon za svakog kupca

Detalji o posebnoj ponudi mogu se naći na www.seat.hr ili kod ovlaštenih SEAT trgovaca.

Pročitajte više