I premijer Orešković prati rukomet, otkrio kakav je navijač

Foto: HINA/Nebojša TEJIĆ/STA/mm

NAKON što je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović na terenu čestitala rukometašima na sjajnoj pobjedi nad Poljacima, svoju podršku našim sportašima dao je i novi premijer Vlade RH Tihomir Orešković.

"Bit ću s prijateljima večeras pa ćemo zajedno gledati utakmicu, bit ćemo u kockicama", otkrio je premijer za RTL. Dana svi prate utakmicu za finale sa Španjolcima, a polako se odbrojava i do 21h kada će naši dečki i zaigrati na terenu.


"Želim našim dečkima puno sreće i da daju sve od sebe, što znam da hoće. Cijela Hrvatska je uz njih. Optimist sam, vjerujem da će igrati kao što su do sada igrali. Bit će to uspješan i veliki dan za Hrvatsku", dodao je Orešković.

I putem svojeg Facebooka poslao je poruku podrške.

"Dok sam živio u Kanadi s posebnom pažnjom sam pratio svaki uspjeh hrvatskih sportaša. Oni su na najljepši način svijetom pronosili priču o Republici Hrvatskoj za koju mnogi ljudi na drugim kontinentima nisu znali ni gdje se točno nalazi. Sad sam ponosan što s hrvatskim građanima mogu uživati u uspjesima hrvatskog sporta", rekao je premijer. 

[PONOSAN SAM NA HRVATSKE RUKOMETAŠE!]Hrvatska rukometna reprezentacija napravila je pravi podvig pobijedivši domaću...

Posted by Tihomir Orešković on Thursday, January 28, 2016

Pročitajte više