Irmscher ušminkao Peugeot 4007

PEUGEOT i Irmscher nastavljaju dobru suradnju. Revijalni ton preselio se na prvi Peugeotov terenac, model 4007.

Nakon Sport XS izvedbi modela 107 i 407 te 207-ice GTi, Irmscher je svoju pažnju usmjerio na francusku izvedbu Mitsubishijevog Outlandera. Idealan za sve željne upražnjavanje užitka u terenskoj vožnji pod uvjetom zadržavanja visokog stila, 4007 se sada odlikuje 19-inčnim Aero Star Design naplatcima na koje su montirani Pirellijevi pneumatici mjera 235/45.

Temeljen na SE razini ušminkani Peugeotov SUV posjeduje još nekoliko elemenata. Iako upitne upotrebljivosti rado ih se viđa, a u konkretnom slučaju oni će s prije spomenutima stajati oko 750 eura, što je ušteda od gotovo 3.000 eura u odnosu na dosadašnju ponudu. Više no fer cijena za paket koji uključuje još prednji sportski odbojnik i dvostruki završetak ispuha.
 
Peugeotov prateći program nudi još kromirane pragove, kućišta retrovizora i ručice vrata, te sportsku masku hladnjaka, zajedno vrijedne oko 940 eura. Punim imenom Peugeot 4007 SE Irmscher Sport Pack dostupan je u četiri boje vanjštine, sve odreda u metalik finišu. To su Perl crna, Arctic srebrna, Pilbara siva i Istria plava.

Peugeot 4007 na hrvatskom se tržištu nudi u dvije razine opreme, Premium i Premium+, a početna cijena je 270.000 kn.

Pročitajte više