Ivana Kindl ima novi spot, radio ga je redatelj koji je bio u konkurenciji za Oscara

Foto: Press

IVANA KINDL objavila je spot za singl Pusti da se dogodi.

Spot je radio redatelj Dalibor Barić koji je, među ostalim priznanjima, ove godine bio u konkurenciji za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog filma.

"Glazbeni spot za pjesmu Pusti da se dogodi označava našu četvrtu suradnju. Smatram da to dosta govori o našem profesionalnom odnosu. Ivana je ovog puta imala ideju da odemo u prirodu i krajnje opušteno i neopterećeno snimimo materijale za spot. Snimanje se tako pretvorilo u jedno lijepo druženje u jesenskoj šetnji šumom", ispričao je Barić.

"U njenim pjesmama stvarno osjetim jednu iskrenost, čistoću i snagu, u glasu, u tekstu, u nečem između, neuhvatljivom", dodao je.

"Volim surađivati s Daliborom jer je sjajan kreativac i umjetnik s kojim se prilično dobro razumijem budući da  svaki put svojim senzibilitetom pogodi bit i atmosferu spota", istaknula je Ivana.

U prekrasnoj šumi u Grdanjcima kod Bregane snimljeni su videomaterijali dodatno obogaćeni impresivnim 2D i 3D animacijama. 

Jedna od najboljih hrvatskih vokalistica ovu je snažnu power pop baladu izbacila prije nešto manje od mjesec dana.

"Pusti da se dogodi najbolja je parola o izlasku iz komfor-zone i pronalasku vlastitog mira. Ovo mi je definitivno jedna od najdražih pjesama koju sam ikad snimila", rekla je tad glazbenica.

Autorica teksta je sama Ivana Kindl, a glazbu supotpisuje s Alenom Križajem, producentom pjesme.

Pročitajte više