Ivo Karlović: Najveća podrška su mi bili roditelji, a danas mi supruga čuva leđa

"DIV SA ŠALATE", tenisač Ivo Karlović, otkriva kako su mu najveća podrška u životu, tijekom njegova uspona do vrha, bili roditelji, dok mu "danas leđa čuva supruga Alison", s kojom je u braku pet godina. Djecu zasad ne planiraju, jer Karlović želi još nekoliko godina ostati u tenisu, a on i supruga ne žele da dijete odrasta bez njega.

"Prvi popuštam, zato što je moja draga uvijek u pravu"

"Nema bolje osobe od moje supruge. Draga je, nježna, sa mnom i u dobru i u zlu. Upoznao sam je u Americi i zaljubio se na prvi pogled. Otad sam sretan čovjek", ispričao je Karlović za Story i dodao kako kad dođe do svađa on uvijek prvi popušta: "Prvi popuštam, zato što je moja draga uvijek u pravu. Kada stvarno zabrljam, padne cvijeće ili poljubac".

Karlović kaže kako je njegova draga u Hrvatskoj po prvi put vidjela snijeg i oduševila se njime te kako obožava more i hrvatsku kuhinju - "u tolikoj mjeri da je probala janjetinu iako je vegetarijanka". Uz Karlovića Alison polako uči i hrvatski: "Razumije sve što pričam, a i sama može složiti nekoliko rečenica. Polako uči, ali ima volje i odlično joj ide".

"Iako sam prilično loš pjevač, volim pjevati, i to mi nitko ne može oduzeti"

Poznati tenisač se osvrnuo i na svoj "izlete" u pjevačke vode. "Iako sam prilično loš pjevač, volim pjevati i to mi nitko ne može oduzeti. Nema to nikakve veze s mucanjem, kad stanem pred mikrofon, opustim se i ne razmišljam ni o čemu pa tako ni o govornoj mani", kazao je Karlović koji je snimio i spot "Tenis je moja droga".

Pročitajte više