Jessica Alba: Previše sam hranila svoju kćer, bila je jako debela!

JESSICA ALBA gostovala je u showu Davida Lettermana u kojem je otkrila da je nerijetko znala previše nahraniti svoju kćer Honor, zbog čega je već u dobi od šest mjeseci imala kilograma koliko ima sada, u drugoj godini. Zvijezda filma "Fantastična četvorka" priznala je da je njezina Honor bila bucmasta te da je morala na dijetu.

"Bila je zaista jako debela. Sada smo izbacili sav šećer iz njezine prehrane, čak ne pije niti voćne sokove", kazala je lijepa glumica koja je nedavno izjavila kako se nada da njezina djevojčica jednog dana neće pogledati film "The Killer Inside Me", u kojemu glumi prostitutku koju brutalno pretuku na smrt.

"Mislim da ona nikada ne bi trebala pogledati taj film. Niti kad odraste", izjavila je Alba u intervjuu za američke medije. "Svjesna sam da neke od mojih filmova ne bi trebala gledati. Oni su moj svojevrstan umjetnički izraz, ne bih voljela da ih krivo shvati", dodala je glumica koja je do sada nakupila par uloga, koje bi mogle biti kontroverzne za malenu Honor Marie.

Pročitajte više