Jessica Alba: Rađat ću dok budem mogla, a onda počinjem usvajati

POPISU slavnih glumica koje ozbiljno razmišljaju o posvojenju pridružila se atraktivna Jessica Alba, koja je prije nekoliko mjeseci na svijet donijela svoju prvu kćer Honor Marie. Da je posvojenje barem jednog djeteta neizbježno, priznala je časopisu You, kojem je otkrila i kako želi imati barem još dvoje biološke djece. Iako ne spominje Angelinu Jolie i Brada Pitta, priznaje da želi djecu različitih rasa jer ih ona "jako dobro razumije", pa je sasvim jasno - rađa se još jedna Brangelina.

"Želim imati onoliko djece koliko mi god tijelo dopusti. Nakon toga ću sigurno posvojiti barem jedno dijete. Cash i ja želimo iste stvari, već smo pričali o tome. I on želi posvojiti dijete, želi imati veliku obitelj jer, baš poput mene, vjeruje u brak i ljubav do kraja života. Ako to zaista želimo, moguće je", optimistično je rekla Jessica Alba otkrivajući još pokoju crticu iz privatnog života.

Nekad prozivana "najvećom nadom Hollywooda", Alba je u posljednjih nekoliko godina potpuno promijenila stil života, a razularene tulume u Los Angelesu zamijenila je brigom za kćer koju je rodila u lipnju ove godine. "Honor je promijenila moj život iz temelja. Sve besane noći lakše su za podnijeti kad vidim njezin osmijeh", izjavila je novopečena majka i dodala kako će povratak na velika platna zbog majčinstva još malo pričekati. Holivudski zlonamjernici na to dodaju kako je majčinstvo, što se Hollywooda tiče, tek izgovor za potpuni nedostatak talenta.

M.A.

Pročitajte više