Kada se rodio princ Harry, princ Charles je imao komentare koji su dotukli Dianu

Screenshot: YouTube

PRINC Harry jučer je dobio sina, a engleski tabloidi prepuni su detalja o porođaju njegove supruge Meghan. Kraljevska obitelj najpopularnija je institucija u Velikoj Britaniji pa su se danas mediji, između ostalog, raspisali o cijeloj obitelji novopečenog tate, ali i o njegovom rođenju u rujnu 1984. godine.

Harry se rodio kao drugi sin princa i princeze od Walesa koja je u tom trenutku bila najomiljenija žena u Velikoj Britaniji. Nekoliko puta princeza Diana je izjavila da joj je period trudnoće s Harryjem bio najljepši u životu te da je tih nekoliko mjeseci bila presretna s Charlesom.

Ipak, po pisanju medija, idila je splasnula čim se Harry rodio. Navodno je princ Charles nakon Williama htio curicu pa je bio razočaran kada je došao u bolnicu.

"Oh, pa to je opet dječak... I crvenokos je", rekao je razočarano Charles, što je princezu Dianu potpuno dotuklo. Princ Harry bio je jako vezan uz majku i teško je podnio njezinu smrt 1997. godine. I danas je često spominje, a jučer je odao počast njoj i njezinoj obitelji kada je o rođenju sina među prvima obavijestio njezine dvije sestre i brata, grofa Charlesa Spencera. 

Pročitajte više