Katie Holmes se otela kontroli i počela protestirati protiv scijentologije

KATIE HOLMES sa slavnim suprugom Tomom Cruiseom ovih dana, javljaju američki tabloidi, vodi bitku nad odlukom u kojem smjeru treba krenuti odgoj "njihovog javnog dobra", trogodišnje kćeri Suri. Navodno se Katie počela otimati Tomu i njegovoj kontroli, zahtijevajući da malenu Suri više ne zatrpavaju "scijentološkim sranjima" i krutim pravilima Tomove religijske kuće. Sukob je navodno eskalirao kada je Tom Suri htio poslati na scijentološke treninge kod kolege Willa Smitha iako Suri već redovito pohađa scijentološku školu u Los Angelesu.

Katie Holmes, koja je rođena i odgojena u tradicionalnoj katoličkoj obitelji želi da joj kći raste u Isusovom duhu i, tvrdi upućeni izvor, spremna je sve poduzeti da bi svoj cilj i ostvarila. Iako je i sama 2005. godine prešla na scijentologiju.

Tom, glumac koji je često proglašavan najvećim čudakom Hollywooda, scijentologiju prakticira dugi niz godina, a ona je bila i razlog mnogim bračnim trzavicama koje su ga rastavile od bivše supruge Nicole Kidman. Kidman se također protivila scijentološkom odgoju njihove usvojene djece, ali otkako je tabloidi optužuju da tu djecu zbog biološke kćeri Sunday Rose zanemaruje, glumica u javnosti ne komentira bivšu Kidman-Cruise obitelj.

Pročitajte više