Kosor napali što se nije oglasila o tragediji u Posušju, ona poručila: Manite me se

Screenshot: YouTube

JADRANKA KOSOR objavila je na svom Twitter profilu fotografiju svog božićnog drvca i otkrila kako lampice na boru nije palila otkako je potres pogodio Hrvatsku. Bivša premijerka se odlučila za ljubičaste, crvene i zlatne kuglice, a dodala je i nekoliko crvenih mašnica. Međutim, lampice na boru su ugašene. 

"Sve ove dane, od prošlog ponedjeljka, nisam palila radosne, šarene lampice na boru. Još je tu, moj i divan, ali lampice ne gore. Tužan, a najljepši", napisala je Jadranka ispod fotografije. 

Pratitelji u komentarima su pisali kako je i kod njih slična situacija te da od potresa ni oni nisu palili lampice. 

Međutim, jedna pratiteljica kritizirala je Jadranku što nikako nije spomenula tragediju u Posušju u kojoj je život izgubilo osmero mladih, a zbog koje je danas u Hrvatskoj proglašen dan žalosti. 

"5 dana ... I od vas ni slova o tragediji u Posušju... Pa kamen bi proplakao I progovorio. Zastrašujuće i gromoglasno odjekuje ignoriranje ovakve neupamćene tuge I boli koja je šokirala cijelu regiju", napisala je pratiteljica, no Jadranka je odmah odgovorila. 

"Ne imputirajte u golemoj tragediji. U teškom potresu, u teškom stresu od potresa, imputirate mi bezobrazno. Ja nisam vlast, manite me se. Nije ovo službena stranica ni jedne institucije. Danas je dan žalosti u RH", napisala je Kosor. 

"Razlika između vlasti i vas je što oni moraju pa su se oglasili, a vi ne morate pa niste?" jedan je od odgovora, a ponovno se oglasila i pratiteljica koja je uputila prvi komentar.

Naime, ona je napisala kako je svojim odgovorom bivša premijerka samo potvrdila njenu tezu o bešćutnosti i sebičnosti, na što je Jadranka kratko odgovorila: "Sramite se."

Pročitajte više