Kotiga za glupiranje na TikToku dobio već milijun lajkova, pogledajte što objavljuje

Screenshot: TikTok

DEAN KOTIGA pohvalio se kako je dobio milijun lajkova na TikToku.

Objava kojom je to obznanio na Instagramu nasmijala je njegove pratitelje, a mnogi su primijetili (namjerne) greške u njegovoj objavi.

"👉Trečeg rujna 585. pr. Kr. počeo je Drugi punski rat! Puno se ratovalo pa se zove punski!
👉Trečeg rujna 1442. premjerno je izvedena Shakespirova tragedija “Kralj Lear”!! Bilo je dobro!!
👉Trečeg rujna 1846. Napoleon se napio s prijateljima!!! Bilo je još bolje!!!
👉Trečeg rujna 1982. rodjen je veliki američki komičar James “Jim” Carrey!!!! On je baš smješan jako!!!!
👉Trečeg rujna 2016. su smokve dosegle svoju najvišu cjenu u tekučem desetlječu!!!!! Ja sam ih svejedno krao po drvima u Dalmaciji gdje god sam stigao", najavio je popularni lovac iz Potjere svoj podvig.

"Ali sve je to nevažno, jer HALO HALO PAZI MALO 👉👉👉 trečeg rujna 2020. ja kao največi lokalni, ako ne i regionalni influencer, takozvani Princ TikToka, dosežem svoj prvi MILIJUN lajkova na toj društvenoj mreži!!!!!!!!! Ovo je veliki dan za mene i jako sam zahvalan svim svojim fanovima i svim svojim prijateljima i svim svojim roditeljima na višegodišnjoj podršci u svim svojim projektima!!!" dodao je.

"Obečajem biti još bolji i snimati još i više i još i bolje i puno plesati i puno skakati, jer ples i skakanje su najbolji ljek za ova teška vremena (mada to vrijedi za oduvijek još davno)!!! Plešite i skačite i vi, i volite se, i budite zaigrani i opušteni, i nemojte se zamarati nebitnim stvarima kao što je recimo ta da ima i tikera tokera s večim brojem lajkova od mene, nego umijesto toga odite i lajkajte sve moje videje pa da što brže dosegnem svoj drugi milijun ulalalalala VOLIM VAS SVE I HAVALA VAM NA SVEMU!!!!!" poručio je pratiteljima.

"Opak si Deane", "Moj kralj", "Šef", pisali su mu ispod objave.

Kotiga je pažnju privukao i nedavno kad je otišao na besplatne palačinke u porečki restoran usred epizode mlade influencerice Doris Stanković s njima.

Pratitelje na Tiktoku zabavljao je snimkama ljetovanja iz Dubrovnika.

A nije prestao biti aktivan ni nakon ljetovanja. Neke od snimki koje su mu pomogle da dođe do milijun lajkova, u kojima pjeva, pleše, imitira, možete vidjeti ispod.

@deankotiga

Dvije odlične fore for your page

♬ original sound - deankotiga
@deankotiga

##duet with @jhekhoos

♬ original sound - jhekhoos
@deankotiga

##duet with @jhekhoos

♬ original sound - jhekhoos
@deankotiga

##duet with @saratkd7_

♬ original sound - saratkd7_

Pročitajte više