Kraljica je jako ljuta na Meghan Markle: "Stvari zbilja izmiču kontroli"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANCI s nestrpljenjem čekaju večerašnji božićni govor kraljice Elizabete iako je sigurno da se neće izjasniti o Brexitu i podjelama koje vladaju među njezinim narodom. Ovo je bila uzbudljiva godina za kraljevsku obitelj, a skandali ih nije zaobišli ni ove godine.

Problemi s obitelji Meghan Markle zadavali su glavobolju i osoblju i članovima kraljevske obitelji. Polusestra, polubrat i otac Meghan Markle neprestano istupaju u medijima, a kraljici najviše smeta situacija s Thomasom Markleom koju bi žarko željela riješiti te je zbog toga jako ljuta na Meghan.

"Stvari izmiču kontroli, a Harry i Meghan očito ne znaju riješiti problem", kazao je neimenovani izvor iz Kensingtonske palače.

Naime, Meghan Markle i princ Harry nisu tražili pomoć Buckinghamske palače u slučaju Thomas Markle i inzistiraju da sve to riješe sami, a budući da kraljica vidi da im ne ide od ruke jako je ljuta jer odbijaju pomoć.

Kraljevski biografi kažu da se situacija s obitelji nove kraljevske nevjeste trebala i mogla riješiti prije vjenčanja i da je šteta koju su Markleovi nanijeli kraljevskoj obitelji sada nepopravljiva. Meghan s ocem ne komunicira od dana svog vjenčanja na koje ovaj nije došao jer je navodno imao problema sa srcem. U kasnijim medijskim istupima Thomas je iznosio privatne detalje iz života svoje kćeri, ali i princa Harryja te je javnost zbog njega saznala da Harry podržava Donalda Trumpa, što je nedopustivo budući da se kraljevska obitelj ne smije izjašnjavati o političkim temama.

 

Pročitajte više