Kylie Minogue ima novu seksi igračku - manekena Andresa Velenscosa

DVIJE godine su prošle otkako je 40-godišnja australska pop zvijezda Kylie Minogue prekinula s francuskim glumcem Oliverom Martinezom, a nedavno je svijetu ponosno pokazala tko je njezin novi dečko. Dva metra visoki maneken iz Španjolske, Andres Velenscoso, nedavno se na rođendanu  Dite von Teese u pariškom klubu "Milliadaire" pojavio kao pratnja popularnoj džepnoj Veneri. Mnogi koji su se tad našli u istom klubu komentirali su kako maneken za donje rublje sliči na Olivera Martineza.

"Najviše sam ponosna na svoje tijelo"

Iako je pjevačica svijetu već jasno dala do znanja da njihova veza nema budućnosti zbog razlike u godinama, deset godina mlađi Andres koristi svaki trenutak kako bi svoju djevojku grlio, ljubio  i sa smiješkom na licu pozirao nabrijanim fotografima. Štoviše, činjenica da je postao njezina "nova seksi igračka" mu uopće ne smeta, dapače, ako sudimo po njegovoj manekenskoj biografiji u kojoj je napisao da se u životu najviše ponosi na vlastito tijelo, onda ne čudi da mu status seksi igračke uopće ne smeta, piše Glorija.

Andres Velenscoso kao model radi već osam godina. Iako od prvog dana manekenske karijere živi u New Yorku, maneken jedva zucne par riječi na engleskom. Njega to navodno uopće ne zabrinjava, a on i Kylie prema tome vjerojatno komuniciraju "body languageom". Prema onome što je dosad za njega bilo rečeno, čini se kako je "igračkici" sasvim svejedno što ljudi o njemu misle i hoće li ikad nešto naučiti, jer mu je jedino bitno da u donjem rublju izgleda neodoljivo i seksipilno. Nosio je modne kampanje za kuću Jean Paul Gaultier, pojavio se u editorijalima francuskog i talijanskog Voguea, redovit je gost španjolskih show programa, a priliku uživati u njegovim napumpanim mišićima imali su i Zagrepčani.

Andres Velenscos u Zagrebu

2004. godine je nosio modnu reviju Herucove modne linije Estare Culto. Za vrijeme dok je Kylie grlio i ljubio na rođendanskoj proslavi burleskne striptizete uživao je u ljubomornim pogledima glumca Olivera Martineza koji je sjedio u njihovoj blizini i pomno promatrao što par radi. Pjevačica koju je Martinez bezdušno ostavio, nakon preboljenog karcinoma dojke odlučila je iskoristiti svaki dan, pa se besramno prepušta užicima života što uključuje seksi manekena koji je, na njezinu sreću kako je rekla, štedi dugih i napornih razgovora jer ne zna engleski. 

L.V.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više