Lady Di i John Kennedy Jr bili u vezi?

LADY DIANA je imala avanturu s Johnom F. Kennedyjem Jr., sinom predsjednika Kennedyja, tvrdi autorica knjige o Diani Simone Simmons, čije dijelove je u ponedjeljak objavio britanski list Sun.

Prema Simmons, par se susreo 1995. u New Yorku, kada je John F. Kennedy pokušavao dobiti interview od princeze za svoj časopis "George".

Ona je to odbila, a zatim ga je pristala primiti u svom apartmanu u jednom luksuznom hotelu na Manhattanu, objasnila je Simmons koju je Sun predstavio kao "Dianinu prijateljicu i osobu od povjerenja".

Sin Johna i Jackie Kennedy je šarmirao Dianu. "Počeli smo razgovarati i malo pomalo završili smo u krevetu. Divno smo komunicirali", navodno je ispričala Simmonsovoj koja je objavila knjigu "Diana, posljednja riječ".

Navodno je Diana sanjala o tome da postane "Prva dama Sjedinjenih Država" ako se John okrene politici.

Vrativši se u London navodno je dala napraviti Johnov horoskop i zaključila da nisu dovoljno kompatibilni da bi nastavili vezu.

Neko su vrijeme ostali u kontaktu a sljedeće se godine Kennedy vjenčao s Carolyn Bessettte.

Diana je poginula u kolovozu 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu, a John Kennedy Jr. poginuo je sa svojom ženom u zrakoplovnoj nesreći u Sjedinjenim Državama dvije godine kasnije.

Pročitajte više