Ljubo Jurčić otkrio što misli o vezi svoje pokćerke i Marija Mamića

Foto: Alchetron/Instagram

NAKON što je početkom mjeseca procurila informacija da je Tia Jurčić nova odabranica Marija Mamića i da se upravo zbog nje razveo od supruge Monike Kravić, lijepa pokćerka Ljube Jurčića postala je jako zanimljiva javnosti i medijima.

Kako se par nije službeno oglasio o svojoj vezi, mnoge je zanimalo kako su reagirali njihovi bližnji, a upravo je to pitanje ekipa In Magazina postavila Ljubi Jurčiću. U život svoje pokćerke Tije Ljubo se ne želi mješati previše, ali je otkrio što misli o Mamiću.

Svog novog potencijalnog zeta Marija Mamića ljubo Jurčić odobrava i za njega ima samo riječi hvale. "Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate.".

Dodao je kako s Tijom ima blizak odnos te joj je tijekom tinejdžerskih dana često davao ljubavne savjete. No, sada sve promatra sa strane.

"Ono što sam njoj dao do 15, 16 godine, to je to. Rezultat ćemo gledati narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života apsolutno sve njezine odluke poštujem", rekao je Jurčić.

Pročitajte više